Automobilis „BMW 523i“, žymėtas Didžiosios Britanijos registracijos numeriais, su vairu dešinėje pusėje ir visiškai juodais stiklais, atlėkė nuo miegamųjų uostamiesčio rajonų pusės. Automobilis kone peršoko tris žiedinės sankryžos eismo juostas.

BMW nuo smūgio į bortelį praskriejo šalia jau anksčiau vėjo nuplėšto reklaminio skydo. Pagal vėžes matyti, kad vairuotojas stengėsi išvažiuoti iš pažliugusio žolyno, tačiau dėl išvirtusių ratų ir pažeistos važiuoklės to padaryti nepavyko.

Atvykus policijos pareigūnams, automobilyje sėdėjo kompanija ir ramiai iš rankų į rankas perdavinėjo viskio butelį.

Pareigūnams jauni vyrai aiškino, kad vairuotojas yra blaivus ir išėjo ieškoti autovežio, kuris galėtų nutempti mašiną iš įvykio vietos. Kompanijai paaiškinus, kad vairuotojui gali grėsti pasišalinimas iš įvykio vietos, o dabar visi bus patikrinti alkoholio matuokliu, tai sutiko padaryti tik vienas. Tačiau jis pareiškė, kad yra tik keleivis ir nesiruošia leisti, kad ant jo būtų „kariami visi šunys“.

Jaunuoliui nustatytas lengvas - 1.17 prom. girtumas.

Tuo metu automobilyje BMW toliau vyko vakarėlis ir policijos pareigūnams pareikalavus, kad išliptų likę ekipažo nariai (tarp jų ir automobilio savininkas), šie su reikalavimu nesutiko ir užsirakino salono viduje.

Du jaunuoliai iš BMW buvo iškrapštyti tik į automobilio saloną pripurškus dujų. Jie nuvežti į policijos komisariatą. Čia patikrinus blaivumą, automobilio savininkui nustatytas 2.18 prom. girtumas, o keleiviui - 2.61 prom. girtumas.

Komisariate jie pradėjo vystyti naują versiją, kad BMW vairavo kažkokia mergina, tik ji dabar kažkur yra dingusi ir neatsiliepia telefonu.

Automobilis uždarytas į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę. O jaunuoliai bus blaivinami policijoje ir bandoma nustatyti kas jie tokie, nes su jais pareigūnams kol kas sunku susikalbėti.