VSAT informavo, kad penktadienio popietę Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė už Nyderlandų įstatymų pažeidimus deportuotą 33-ejų lietuvį.

Pareigūnai, tikrinę informaciją apie šį keleivį, išsiaiškino, kad nemalonumų su teisėsauga vyras turi ir Lietuvoje. Dėl padaryto nusikaltimo vilniečio paiešką vos daugiau kaip prieš mėnesį, liepą, paskelbė sostinės policija.

Sekmadienį Vilniaus oro uosto užkardos pasieniečiai sulaikė popietiniu reisu į Antaliją planavusį išskristi kaunietį. Patikrinę informaciją apie jį, VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad 31-erių vyro už padarytą nusikaltimą nuo 2023-ųjų sausio ieško Kauno policija.

Abu vyrai buvo sulaikyti ir pristatyti į Vilniaus oro uosto pasienio užkardos patalpas. Ieškomieji perduoti Vilniaus policijos pareigūnams.

Šiemet iki rugpjūčio 25 d. VSAT pareigūnai jau sulaikė 778 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ar pažeidimų ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos institucijos. Didžioji jų dalis, 611, pasieniečiams įkliuvo Lietuvos oro uostuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją