Savivartį vairavo Vilniaus gyventojas Virginijus A. Įsmukti giliau automobiliui neleido į kelio paviršių atsirėmęs kėbulas. Kairysis priekinis ratas pakibo daugiau negu metro aukštyje.

Žmonės nenukentėjo, apgadintas automobilis.

Beveik dvidešimt metų Kelių policijoje dirbantys pareigūnai neprisimena, kad Alytaus rajono teritorijoje būtų tekę tirti eismo įvykį, kai transporto priemonė būtų prasmegusi kelio važiuojamojoje dalyje staiga atsivėrusioje smegduobėje.

Mokslininkų duomenimis, Lietuvoje užregistruota 8,5 tūkst. smegduobių, jos išsibarsčiusios maždaug 700 kvadratinių kilometrų teritorijoje pasienyje su Latvija. Daugiausia smegduobių yra Biržų ir Pasvalio rajonuose.

Smegduobė - tai bet kokio pavidalo (piltuvo, dubens, lėkštės) ir bet kokio amžiaus karstinės deformacijos apraiška, atsiradusi į požeminę ertmę įgriuvus ją dengiančiai uolienų ar grunto storymei.

Trečiadienį 22.20 val. Sanatorijos gatvėje užregistruotas dar vienas techninis eismo įvykis. Nuo važiuojamosios dalies nuvažiavo ir į storoką pušį trenkėsi alytiškio Vytauto S. vairuojamas apynaujis „Renault Velsatis”. Žmonės nenukentėjo, stipriai apgadintas automobilio priekis.

Pirminiais duomenimis, vairuotojas galėjo viršyti leistiną greitį, jis buvo blaivus.