Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyresnysis tyrėjas Remigijus Tamoševičius, važiuodamas asmeniniais reikalais po darbo, pastebėjo šį išskirtinį baltos spalvos elektrinį dviratį vairuojantį vyrą.

Ilgametę patirtį turintis tyrėjas nujautė, kad tai ir yra iš klebonijos dingusi transporto priemonė. Dviratininkui teko keisti maršrutą ir su jį sulaikiusiu pareigūnu keliauti į komisariatą, ten vyras prisipažino pirkęs šią transporto priemonę už labai patrauklią kainą.

Neilgai trukus, išaiškėjo ir dviratį pardavusio vyro tapatybė.
Policijos pareigūnams gerai žinomas 35-erių metų alytiškis, 2020 m. jau buvo įsilaužęs į šios bažnyčios patalpas. Nespėjęs parduoti vogtų daiktų, vagis sučiuptas pareigūnų ir teismo pripažintas kaltu.

45 metų nakvynės namų gyventojas, nusipirkęs dviratį ir į teisėsaugos akiratį ne kartą įkliuvęs 35 metų pardavėjas, nutaręs pasipelnyti iš vogtų daiktų prekybos, turės atsakyti už savo veiksmus.

Alytaus apskr. VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Primename, kad birželio 18 d. sugadinus durų užraktą ir rūsio lango rėmą, iš Alytaus Švč. Mergelės Marijos krikščionių pagalbos bažnyčios klebonijos patalpų, buvo pavogtas elektrinis dviratis „ADO“ ir jo priedai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją