Incidento metu niekas nenukentėjo. Lietuvos kalėjimų tarnybos Kriminalinės žvalgybos valdyboje pradėtas įvykio aplinkybių patikslinimas. Pranešama, kad antradienį, apie 14 val. 25 min., Alytuje, Ulonų g., Alytaus kalėjime, nuteistasis (gim. 1981 m.) konflikto metu sužalojo nuteistąjį (gim. 1997 m.), kuris, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Aplinkybes aiškinasi ir tyrimą atlieką Lietuvos kalėjimų tarnybos pareigūnai.

Pirminiais duomenimis, kalinys gimęs 1981 metais yra nuteistas pagal LR BK 140 str. (fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas), 178 str. (vagystė), 138 str.(nesunkus sveikatos sutrikdymas).

Sužalotas kalinys (gim. 1997 m.) yra nuteistas pagal LR BK 140 str. (fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas), 178 str. (vagystė), 149 str. (išžaginimas) ir 150 str. (seksualinis prievartavimas).

Papildyta:

Lietuvos kalėjimų tarnyba informuoja, kad konfliktas tarp dviejų bausmę atliekančių nuteistųjų. įvyko Alytaus kalėjimo medikų kabinete Vienas nuteistasis išbėgo į koridorių, o kitą bandė sustabdyti slaugytoja.

Nuteistasis bandė agresiją nukreipti į medikę, tačiau buvo sulaikytas pareigūno.

Pranešama, kad per konfliktą niekas nenukentėjo. Lietuvos kalėjimų tarnybos Kriminalinės žvalgybos valdyboje pradėtas įvykio aplinkybių patikslinimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją