Policijos duomenimis, spalio 27 d. 6 val. 41 min. kelyje Naujoji Akmenė-Venta ant viaduko automobilis „Citroen C5“ trenkėsi į atitvarus.

Tada į jį atsitrenkė automobilis „Mercedes-Benz B 180“. Po to sunkvežimis „Scania“ su puspriekabe atsitrenkė į automobilius „Jeep Compas“, „Citroen C5“, „Land Rover“ ir „Volvo V60“.

Iš viso per eismo įvykį apgadinti šeši automobiliai. Ugniagesiams teko panaudoti pneumatinės pagalves, tik taip pavyko atskirti susidūrusias transporto priemones. Tuomet buvo atjungti akumuliatoriai, o ant kelio išsilieję eksploataciniai skysčiai nuvalyti specialiu mišiniu.

Nukentėjo „Citroen C5“ vairuotoja (gim. 1969 m.), ji dėl patirtų traumų gydoma Mažeikių ligoninės Chirurginės reanimacijos skyriuje.

„Mercedes-Benz B 180“ vairuotojas (gim. 1961 m.) po medikų apžiūros gydosi ambulatoriškai.

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Eismoinfo.lt ragina vairuotojus atidžiai važiuoti per tiltus, viadukus ir kelių ruožus šalia vandens telkinių. Jie, nukritus orų temperatūrai žemiau nulio, pirmiausia tampa slidūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją