Balandžio 15 d. 17.14 val. buvo gautas pranešimas, kad Kauno r. Lapių sen., Ginėnų k,. Medžiotojų g., stipriai susidūrė du lengvieji automobiliai.

Ugniagesiai hidraulinės įrangos pagalba iš automobilio „Audi A4“ iškelė žuvusiojo vairuotojo kūną. Iš automobilio „Citroen C3“ taip pat buvo iškelti vairuotojo ir keleivės kūnai. Liudininkai dalinosi informacija, kad žuvusią moterį iškėlė policijos pareigūnai ir susirinkę žmonės.

„Audi A4“ – kaltininkas

Policijos departamentas atskleidė avarijos aplinkybes. Pasirodo, kad automobilis „Audi A4“, vairuojamas vyro (gim. 1981 m.), išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Citroen C3“, vairuojamu vyro (gim. 1954 m.).

Per eismo įvykį nebuvo išvengta aukų, žuvo visi avarijos dalyviai: automobilių vairuotojai ir automobilio „Citroen C3“ keleivė (gim. 1956 m.).

Pasirodo, kad medikai konstatavo eismo įvykio dalyvių mirtis iki ugniagesių atvykimo (iki kol buvo ištraukti iš sumaitotų automobilių).

Liudininkai teigė, kad avarijos kaltininkas prieš eismo nelaimę pavojingai manevravo tarp automobilių, kėlė didelį pavojų. Žmonės pasakojo, kad jiems vos pavyko išvengti susidūrimo su minimu vairuotoju.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)