Kaip informavo Policijos departamentas, apie 19 val. 44 min. Kretingos r., Kūlupėnų k., kelio Kūlupėnai-Darbėnai 1-ame km, automobilis „Audi 80“ vairuojamas vyro (gim. 1969 m.), nepasirinkus saugaus važiavimo greičio, nesuvaldytas nuvažiavo nuo kelio į Šukupio upelį.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Audi 80“ vairuotojas.

Mašinoje rastas šuo

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas atskleidė daugiau detalių apie nelaimę. Informuojama, kad automobilis „Audi 80“ įvažiavo į griovį ir atsitrenkęs į kanalo betoninę pralaidą. Pirminiais duomenimis, vanduo buvo apsėmęs transporto priemonę iki slenksčių.

Ugniagesys padėjo policijos pareigūnams ištraukti vairuotoją, jis buvo be gyvybės ženklų. Automobilio viduje buvo dar ir šuo.

20.10 val. medikai konstatavo vairuotojo mirtį.

Šuo perduotas gyvūnų globos tarnybos „Nuaras“ darbuotojams.

Ugniagesiai atjungė automobilio akumuliatorių, nuo kelio nušlavė duženas.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją