Kaip pranešė Policijos departamentas, liepos 3 d., apie 13 val. 6 min., Šiauliuose, Aido g., dvylikaaukščio namo devintame aukšte esančiame bute kilo gaisras, kurį užgesinus buvo rastas mirusio vyro (gim. 1979 m.) kūnas be išorinių smurto žymių.

Taip pat devinto aukšto laiptinės aikštelėje rastas apdegęs nenustatytos tapatybės mirusio vyro kūnas.

13 val. 55 min. į Šiaulių ligoninę iš Šiaulių, Aido g., pristatyta ir dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta mergina (gim. 2005 m.), kuri iššoko iš degančio buto per 9 aukšto balkoną.

20 val. 45 min. mergina ligoninėje mirė.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Nukentėjo gyventojai

Anot ugniagesių, gelbėtojai bendro naudojimo koridoriuje 9-ame aukšte rado vyro kūną. Vėliau 9-ame aukšte rado ir kito vyro kūną, stipriai apdegusį.

Iš daugiabučio namo evakuoti 43 žmonės, 5-iems iš jų suteikta medicininė pagalba vietoje, 4 išvežti į gydymo įstaigą. Gaisro metu išdegė butas 9-tame aukšte, aprūko ir apdegė bendro naudojimo patalpos.

Aprūko 11-to ir 12-to aukštų koridoriai, išdužo 11-to aukšto bendro naudojimo balkono stiklo paketai. 10-tame aukšte skilo siena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)