Pirminiais duomenimis, lapkričio 19 d., apie 19 val. 22 min., Vilniuje, Laisvės pr., automobilis „BMW X5“, vairuojamas, pirminiais duomenimis, neblaivaus vyro (gim. 1989 m.), nuvažiavęs nuo kelio atsitrenkė į troleibusų kontaktinio tinklo stulpą, vertėsi ir apgadino dar vieną troleibusų stulpą.

Per eismo įvykį sužaloti automobilio vairuotojas ir kartu važiavusi moteris (gim. 1990 m.), kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Žmonės buvo prispausti

Delfi primena, kad apvirtusiame visureigyje „BMW X5“ buvo prispausti du žmonės. Vienas iš jų buvo be sąmonės.

Ugniagesiams gelbėtojams pavyko abu žmones išvaduoti, o be sąmonės buvęs asmuo ją atgavo.

Policijos duomenimis, atvykę pareigūnai rado automobilio savininką ir bendrakeleivę ant galinės sėdynės, nei vienas jų neprisipažino vairavęs. Pirminiais duomenimis, abu asmenys – neblaivūs, jiems bus atlikti kraujo tyrimai girtumui nustatyti.

Eismas Laisvės pr. buvo uždarytas.

Liudininkų teigimu, BMW skriejo dideliu greičiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją