Penktadienio vakarą Kauno rajone, Salių kaime, įvyko eismo nelaimė. Liudininkai teigė, jog buvo uždarytas kelias, o į avariją patekę automobiliai yra stipriai sudaužyti.

Anot policijos, vasario 2 d., apie 19.20 val., automobilis „Opel Insignia“, vairuojamas moters (gim. 2000 m.), susidūrė su automobiliu „Mazda 3“, vairuojamu moters (gim. 1958 m.), kuris kliudė automobilį „Toyota Auris“, vairuojamą moters (gim. 1980 m.).

Nukentėjo šeši žmonės

Į gydymo įstaigą pristatytos visos vairuotojos ir „Mazda 3“ keleiviai (vyras (gim. 1954 m.), nepilnametis (gim. 2012 m.) bei nepilnametė (gim. 2016 m.)).

Minėtame kelyje eismo įvykiai dažnas reiškinys. „Kas vyksta Kaune“ primena, kad praėjusių metų balandį įvykio tragiška nelaimė, kuomet į priešpriešinę eismo juostą išvažiavęs automobilis „Audi A4“ susidūrė su „Citroen C3“, per eismo įvykį žuvo trys žmonės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją