Anot Dariaus, priežasčių, kodėl sunku susirasti antrąją pusę, gali būti labai daug. „Vienas dalykas, ko trūksta moterims, tai vidinės savivertės ir pasitikėjimo savimi. Jūs neturite kažkaip ypatingai suvilioti vyrų ir pritraukti jų dėmesio, nereikia didintis krūtinės, nusipirkti trumpo sijono, prisiauginti plaukų ir pan., ne to vyrams reikia. Jiems patinka savimi pasitikinčios moterys, savo kailyje gerai besijaučiančios moterys, turinčios sveiką savivertę. Todėl, visų pirma, reikėtų padirbėti ties savo saviverte, savo vaizdiniu. Nes jei galvoji, kad esi šiokia anokia, nieko neverta, tą reikia keisti“, – sakė pašnekovas.

Darius Ražauskas

Kita bėda, anot eksperto, kad merginos ieško antros pusės ne ten kur reikia. „Daugelis galvoja, kad naktinis klubas yra ta vieta, kur galima susirasti gerą vaikiną. Deja. Naktiniai klubai nėra geriausia tam erdvė. Kur ieškoti? Savanoriškos veiklos klubai, vietos, kur žmonės renkasi medituoti ar užsiimti kažkokiomis veiklomis, organizacijos, kurios užsiima saviugda, sporto klubai. Kitas dalykas – moterys išvis neieško, įsivaizduoja, kad vyras nukris iš dangaus, pats atsiras, atjos ant balto žirgo ir įsimylės. Ne, tam reikia ir pačiai įdėti pastangų“, – sakė Darius.

Dar viena priežastis, dėl ko sunku susirasti antrą pusę – per aukšti lūkesčiai. „Tyrimai rodo, kad daliai merginų, kurios nesugeba susilaukti dėmesio, net jei yra labai simpatiškos ir sėkmingos, bėda būna lūkesčiuose. Iš įvairių filmų ir knygų jos susikuria tokio idealaus partnerio vaizdinį, kuris realybėje neegzistuoja, ir laukia, nesuteikdamos šanso vidutiniams kandidatams. Jie gal ne tokie simpatiški, ne tokie faini ir per pirmą susitikimą nesukelia to „wow“ efekto, jausmų fontano, bet ilgalaikėje perspektyvoje tai labai geri partneriai ir žmonės. Todėl nepatingėkite nueiti su žmogumi, kuris neatrodo super wow, į keletą pasimatymų ir pažiūrėti ar neužsimegs gilesnis ryšys. Nes kartais aistra kyla tik po laiko. Nuleiskite lūkesčių kartelę ir neskubėkite nuteisti žmogaus ir priklijuoti jam etiketės, nes tai dažnai pakiša koją“, – teigė pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)