Partnerio elgesį po sekso dažnai galima traktuoti kaip tam tikrus signalus, įspėjančius apie jo požiūrį į santykius su konkrečia moterimi, rašoma tinklalapyje marieclaire.ru. Vis dėlto moterys, interpretuodamos tuos signalus, neretai klysta, pavyzdžiui, mano, kad tai, jog vyras tuojau pat užmiega arba įsigeidžia kaip reikiant pasistiprinti, be abejonės, blogas ženklas.

Seksualinio švietimo centre „Secrets“ konsultacijas teikianti specialistė Marija Cvetkova sutiko atsakyti į klausimą, ką vis dėlto reiškia vienoks arba kitoks vyro elgesys iškart pasimylėjus.

Jis užsimano valgyti

Jeigu iškart po sekso vyriškis patraukia į virtuvę ir ima darinėti šaldytuvą, perdėm stebėtis nederėtų. Reikia suprasti, kad ką tik jis išeikvojo nemažai jėgų, sudegino kalorijų, todėl sukilęs poreikis papildyti energijos atsargas yra visai natūralus.

Svarbu ne tai, kad partneris panoro pasistiprinti, o tai, kaip jis elgiasi – ar siūlo prie jo prisijungti, ar su jumis bendrauja. Jei taip, vadinasi, viskas gerai. Vien tiktai apetitas dar nieko nesako nei apie to, kas ką tik buvo, vertinimą, nei apie požiūrį į moterį ar santykius su ja, kadangi apetitą lemia begalė veiksnių, todėl nebūtinai vertėtų jį itin sureikšminti.

Jis užmiega

Kaipmat suimantis miegas paprastai reiškia, kad vyras pavargo, išseko, kaip reikiant pasistengė, todėl prarado nemažai jėgų ir energijos. Tai, kad jis užmigo, dar nieko nesako apie jo požiūrį į partnerę – daryti išvadas tikrai anksti.

Analizuoti jo elgesį derėtų ryte. Jei vyras nubunda puikiai nusiteikęs, linksmas, noriai ir atvirai bendrauja, būgštauti nėra jokio pagrindo.Jei jis demonstruoja prastą nuotaiką, nepasitenkinimą, ima kritikuoti jus dėl visiškų smulkmenų, atsisako kartu papusryčiauti ir apskritai stengiasi kuo greičiau išeiti, veikiausiai nereikėtų turėti kokių nors iliuzijų dėl santykių ateities ir pasiryžti nutraukti ydingą ryšį.

Jis eina nusiprausti po dušu

Tokio elgesio taip pat nereikėtų suprasti kaip užuominos, kad vyrui kažkas nepatiko. Dažniausiai prausimasis tėra vien laikantis higienos įgytas įprotis – šiaip jau netgi labai pagirtinas.

Deja, įmanomos ir kiek kitokios interpretacijos. Jei nusiprausęs vyras iškart apsirengia ir išskuba namo (ar prašo, kad jūs paliktumėte jo namus), veikiausiai jis nenusiteikęs tęsti santykių. O jei po dušo jis sugrįžta į lovą, tai gali būti geras ženklas.

Jis tuojau pat išsiruošia namo

Jeigu iškart po sekso vyras pašoka iš patalų ir ima paskubomis rengtis, tuo pat metu aiškindamas, kad rytoj anksti keltis, kad reikia pašerti katiną, pavedžioti šunį ar padaryti dar ką nors, ko atidėti neįmanoma, verdiktas anaiptol neguodžiantis – jį domina vien seksas, be to, jis tiesiog neišauklėtas (nebent judu iš anksto tarėtės dėl sekso be jokių įsipareigojimų). Tokiu atveju neverta sielvartauti ar savęs kaltinti – toks vyras ieško tik tuojau pat pasiekiamų malonumų, o rimtiems santykiams yra nepasirengęs.

Aišku, nutinka ir taip, kad vyras ir tikrai privalo tuoj pat išlėkti, bet jei jam svarbūs jūsų santykiai, jis pasistengs padaryti viską, kad neįžeistų jūsų savo elgesiu.

Jis lieka su jumis

Jei vyras nesikelia iš lovos, demonstruoja švelnumą, bando užmegzti pokalbį ir lieka nakvoti (arba prašo, kad pasiliktumėte jūs), galite manyti, kad jo intencijos siekia kur kas daugiau nei seksas be įsipareigojimų. Aišku, gali būti ir taip, kad partneriui patinka leisti su jumis laiką, bet ryžtis rimtam žingsniui jis neketina.

Pabaigai verta pasakyti, kad tam tikri vyro veiksmai gali būti suprantami kaip nuorodos į jo ketinimų rimtumą, bet apskritai bus daug geriau, jei tokiu atveju, kai dėl kokių nors priežasčių jums kils tam tikrų abejonių arba pradės atrodyti, kad vyro elgesys neatitinka jūsų lūkesčių, susėsite ir atvirai pasikalbėsite – aptarsite, kas, jūsų nuomone, tarp jūsų vyksta. Pasikalbėti galima ne tik jei tikitės rimto romano, bet ir tada, jei norite vien tik smagaus bendravimo. Neturite švaistyti laiko vyro veiksmų analizavimui ir neretai akloms spėlionėms. Labiausiai jums turi rūpėti jūsų interesai, todėl asmeninį komfortą reikia laikyti prioritetu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)