Dvyniai

Jau nuo pirmųjų mėnesio dienų pradėsite jausti spaudimą iš visų pusių. Nebandykite priešintis ar aršiai kovoti. Tiesiog stebėkite aplinką, kitų žmonių veiksmus bei pasirinkimus pats juose nedalyvaudamas ir trigrašio nekišdamas. Geriausia pozicija – pasyvaus stebėtojo. Jeigu tik įmanoma, nepriiminėkite sprendimų, ypač svarbių. Šis mėnuo jums vienas iš sudėtingesnių, geriausia tiesiog pralaukti. Galimi konfliktai, kurie atsilieps jūsų tolimesniame gyvenime, tad tiesiog plaukite pasroviui. Skirkite laiko meditacijai, poilsiui. Neapkraukite savęs bereikalingais darbais, mintimis.

Mergelė

Gruodžio pradžia tikrai žada mažai ką malonaus – teks susidurti su didesniu pasipriešinimu, teks pakovoti už save, savo įsitikinimus bei vertybes. Reikės parodyti, kad esate ne iš kelmo spirti. Nuo mėnesio vidurio pajusite palengvėjimą. Pastebėsite, kad kovoti nereikia, įrodinėti kas geresnis - taip pat, tad galėsite susitelkti į save ir bereikalingai nešvaistyti savo energijos. Prieššventinis laikotarpis nuteiks maloniai. Pasirūpinkite artimaisiais, namais. Kūrybinės mintys leis namus paversti šventine oaze.

Svarstyklės

Būkite atidesnis darbe, mat dėl aplaidumo galimas darbo netekimas. Negalimas neužtikrintumas arba kategoriškumas priimant sprendimus. Nebijokite pasitarti su kolegomis, klauskite patarimų, ypač nusimanančių, neignoruokite pastabų. Protingiau neprisimti naujų įsipareigojimų ar veiklos, nes nauda greičiausia bus menkavertė. Naujovių įdiegimas galimas tik mėnesio, metų pabaigoje, kai realiai galėsite įveikti nesklandumus. Švęskite šventes džiaugsmingai - artimųjų ir draugų rate. Puikus laikas paskambinti seniai matytiems draugams, pakviesti puodeliui šventinės arbatos.

Visą gruodžio horoskopą skaitykite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)