Avinas

Pagaliau atėjo tikras sėkmės laikotarpis, kuris ilgai tęsis. Šiuo metu jūs turite ir dar atrasite daugiau galimybių įvykdyti tai, apie ką seniai svajote, tačiau nepastebėjote, neradote būdų, kaip tai įgyvendinti. Tiesa, kai kurie apribojimai dar išliks, tačiau jausite, kad pagreitį jau įgaunate. Antroje gruodžio pusėje taps dar aiškiau, kokia kryptimi judėti. Atsiranda galimybė įsigyti nekilnojimo turto ir sulaukti jūsų tiek ilgalaikės, tiek trumpalaikės veiklos įvertinimo. Sustiprės jūsų autoritetas. Jums tikrai tinkamas laikas šį mėnesį pašėlti, pasninkas ne jums. Daug džiaugsmo suteiks vaikai ir anūkai.

Jautis

Tvarka ir organizuotumas įsivyraus jau pirmomis gruodžio dienomis. Noras veikti, aktyviai dalyvauti darbiniuose bei asmeniniuose procesuose trykšte trykš. Energijos užteks viskam ir darbams, ir šeimai, ir vienam kitam kalnui nuversti. Mėnesiui įpusėjant verta atkreipti dėmesį į finansus – išlaidų akivaizdžiai padaugės ir nebūtinai susijusių su šventiniu laikotarpiu ar dovanų pirkimu. Nepraraskite realybės jausmo, suderinkite pajamų ir išlaidų balansą. Stenkitės suprasti, ko nori artimieji, ko jiems šiuo metu labiausiai trūksta, ypač tai aktualu bendraujant su vaikais. Jeigu kyla abejonių darant sprendimus, atidėkite juos, neskubinkite įvykių. Leiskite sprendimui ateiti natūraliai, be dvejonių ar spaudimo iš aplinkos.

Dvyniai

Jau nuo pirmųjų mėnesio dienų pradėsite jausti spaudimą iš visų pusių. Nebandykite priešintis ar aršiai kovoti. Tiesiog stebėkite aplinką, kitų žmonių veiksmus bei pasirinkimus pats juose nedalyvaudamas ir trigrašio nekišdamas. Geriausia pozicija – pasyvaus stebėtojo. Jeigu tik įmanoma, nepriiminėkite sprendimų, ypač svarbių. Šis mėnuo jums vienas iš sudėtingesnių, geriausia tiesiog pralaukti. Galimi konfliktai, kurie atsilieps jūsų tolimesniame gyvenime, tad tiesiog plaukite pasroviui. Skirkite laiko meditacijai, poilsiui. Neapkraukite savęs bereikalingais darbais, mintimis.

Vėžys, liūtas, mergelė

Vėžys

Visą mėnesį jausitės pakylėtas, energija trykš per kraštus. Aplinkiniai gali bandyti jus apriboti, nugesinti jūsų iniciatyvas, tačiau sėkmė jus lydės bet kokiomis aplinkybėmis, jeigu patys savęs neapribosite. Mėnesio viduryje į jūsų gyvenimą įsilies nauji aistros objektai, atsiras didesnis noras gyventi, džiaugtis ir mylėti. Nauja energija, įspūdžiai ir jausmai maloniai nuteiks senųjų metų pabaigimui ir naujų pradėjimui. Jei buvo problemos šeimoje, su antrąja puse, viskas stosis į vietas. Iškilę klausimai bus atsakyti, neaiškumai išsiaikinti.

Liūtas

Jūsų laukia asmeninis pripažinimas. Jausite, kaip kyla jūsų autoritetas darbuose. Klydę jūsų atžvilgiu, tai pripažins. Sekmės laikas. Darbus atliksite lengvai, netgi galima sakyti pasižaisdami ir neįdėdami per daug pastangų. Viskas eisis tarsi savaime, nereikalaujant papildomų jėgų, tačiau mėnesio viduryje galimi nesusipratimai. Tiesa, ne todėl, kad kažkas kaltas, kažko nesužiūrėjo, tiesiog taip sutaps aplinkybės. Daugiau tolerancijos kitiems, suteikta pagalba aplinkiniams ir situacija pradės taisytis. Išlaidų turėsite daugiau, tačiau ir pajamos bus didesnės. Metų pabaigoje pamąstykite apie perspektyvas – sausio mėnesį jas greitai įgyvendinsite.

Mergelė

Gruodžio pradžia tikrai žada mažai ką malonaus – teks susidurti su didesniu pasipriešinimu, teks pakovoti už save, savo įsitikinimus bei vertybes. Reikės parodyti, kad esate ne iš kelmo spirti. Nuo mėnesio vidurio pajusite palengvėjimą. Pastebėsite, kad kovoti nereikia, įrodinėti kas geresnis - taip pat, tad galėsite susitelkti į save ir bereikalingai nešvaistyti savo energijos. Prieššventinis laikotarpis nuteiks maloniai. Pasirūpinkite artimaisiais, namais. Kūrybinės mintys leis namus paversti šventine oaze.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys

Svarstyklės

Būkite atidesnis darbe, mat dėl aplaidumo galimas darbo netekimas. Negalimas neužtikrintumas arba kategoriškumas priimant sprendimus. Nebijokite pasitarti su kolegomis, klauskite patarimų, ypač nusimanančių, neignoruokite pastabų. Protingiau neprisimti naujų įsipareigojimų ar veiklos, nes nauda greičiausia bus menkavertė. Naujovių įdiegimas galimas tik mėnesio, metų pabaigoje, kai realiai galėsite įveikti nesklandumus. Švęskite šventes džiaugsmingai - artimųjų ir draugų rate. Puikus laikas paskambinti seniai matytiems draugams, pakviesti puodeliui šventinės arbatos.

Skorpionas

Nuostabus laikotarpis. Viskas teiks begalinį džiaugsmą: darbas, gyvenimas, mylimi žmonės. Mylėsite ir jausitės mylimi. Tai kūrybinis laikotarpis, kai galima ir norėti, ir pasiekti. Tai laikotarpis, kai viskas sekasi, realizuojasi lengvai. Tai lyg naujo gyvenimo pradžia. Svarbiausia pasiimkite viską, kas duota. Kuklumas jums netiks. Nuo mėnesio vidurio aplankys nepamatuota aistra. Kad ir koks puikus laikas, nenerkite i ją stačia galva, pasilikite lašelį racionalumo. Skubėti neverta. Mėnesio pabaigoje laukia neplanuotos pajamos. Panaudokite jas protingai.

Šaulys

Svarbiausia suvokti, ko norite – sėkmė jums šiuo metu palanki. Susidursite su nesklandumais, tačiau sustoti tikrai neverta, nes tai tik mažos problemėlės į kurias nereikia kreipti ypatingo dėmesio. Nesvarbu, kuria linkme bus nukreipti jūsų tikslai – materialiąją, dvasingąją ar meilės sferą – visur turėsite pasisekimą. Mėnesio pabaigoje turėsite naujų vizijų, perspektyvų. Kurkite, projektuokite, vykdykite. Šį mėnesį tikėtina, kad susidursite su sena meile, atsinaujins nutrūkę ryšiai. Tai gali šiek tiek išvesti iš rikiuotės. Tiesa, visa šita suirutė bus glostanti širdį.

Ožiaragis, Vandenis, Žuvys

Ožiaragis

Jūs reikalaujate daug iš savęs, to paties reikalausite ir iš kitų, tačiau nepersistenkite ir neperlenkite lazdos. Reikia pripažinti, kad jūs puikiai pasiruošęs karys, tačiau kiti greičiausiai, ne tokie. Būkite jiems atlaidesni, tolerantiškesni, išsiaiškinkite jų realias galimybes ir tada galite suteikti atitinkamas atsakomybes, kurias jie sugebėtų panešti nesuklupdami. Tad atkreipkite didesnį dėmesį į savo aplinką. Daugiau empatijos. Mėnesio pabaiga bus tikrai nuostabi – tai laikas švęsti pergalę, nugalėjus milijoną sunkumų. Pagarba jums. Jausitės mylimi ir reikalingi šeimos rate.

Vandenis

Iš aplinkos (ypač darbinės) pajusite jums rodomus pagarbos ženklus. Įsidemėkite tuos asmenis, nes į juos gali reikėti kreiptis pagalbos jau mėnesio viduryje. Tačiau kaip besiklostytų aplinkybės, mėnesio pabaigoje visos problemos išsispręs jums palankia linkme. Jei santykiai su kolegomis ar šeimos nariais buvo sudėtingi, viskas stosis į savas vietas, nesusipratimai bus išsiaiškinti. Mėnesio pabaigoje apžvelgę nuveiktus darbus, padarysite išvadą, kad gyvenimas visgi yra puikus.

Žuvys

Ieškokite naujos veiklos. Jūs ir patys pradėsite jausti visa savo esybe, kad nenustygstate vienoje vietoje. Drąsiau prisiimkite daugiau ir naujų įsipareigojimų, atsakomybės, būkite paslaugesni kitiems ir tarnaukite jiems, nelaukdamas jokio atlygio. Pastebėsite, kiek daug malonių akimirkų atrandate darydami gerą aplinkiniams. Jausite didelį pasitenkinimą gyvenimu. Mėnesio pabaigoje būsite pamalonintas įplaukomis. Šeima tai jūsų užuovėja, kuri pasiryžusi padėti ir paguosti bet kokiomis aplinkybėmis. Nebijokite atsiverti, išsikalbėti jeigu jaučiate tam poreikį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)