Jos vyras irgi man sako, kad ji neištikima. Nežinau, ką daryti, turime dvi nepilnametes dukras ir paskolą butui. Neištikimybė jau ne pirmą kartą, o kai noriu skirtis - puola ant kelių ir verkia, atsiprašinėja. Dabar jis kaltina tik mane, sako, kad aš kalta. Jam 47-eri, man 42-eji.

Atsako santykių ekspertas Darius Ražauskas

Sunki situacija. Sunku tiksliai atspėti nemačius vyro ir jūsų, bet ką galima bendrai pasakyti? Pirmiausia, jau nebėra laiko vynioti į vatą, jei vyras ir anksčiau buvo neištikimas. Jei jis kaltina tik jus, nereikia leisti šiai situacijai įsisenėti. Reikia imti ir daryti jam šoko terapiją, pateikti ultimatumą, nes daugelis tokių vyrų supranta tik veiksmų kalbą.

Visas atsakymas – vaizdo įraše.

Nesutariate su antrąja puse ar nežinote, kaip elgtis susiklosčiusioje situacijoje? Siųskite savo išsamų santykių problemos aprašymą ir gaukite Dariaus Ražausko patarimą. Anonimiškumą užtikriname.

include("/www/delfi/php/local/formAdmin/gen/265.inc"); ?>

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)