Nuovargis

Kai organizme didelė intoksikacija, pasijunta nuovargis, sumažėja darbingumas. Taip gali nutikti ir dėl išorės poveikio, ir dėl organizme esančių mikroorganizmų. Tarpląstelinė erdvė užsiteršia, organizmas apsunksta, ląstelėms tampa sunku funkcionuoti. Energija eikvojama kenksmingų medžiagų šalinimui, o likusiems gyvybinės veiklos procesams jos lieka nedaug, rašoma tinklalapyje marieclaire.ru.

Dirglumas, depresyvi būsena, nestabili psichologinė ir emocinė būklė

Esant stipriai intoksikacijai, nervų ir kitoms organizmo ląstelėms trūksta maistingų medžiagų. Ląstelėms ir smegenims tai kelia stresą, todėl nervų sistema gali pakrikti.

Netikėtai kylančios alerginės reakcijos

Jei anksčiau nesate turėję alergijų, bet staiga dėl kažkokių priežasčių varva nosis, čiaudite, ašaroja akys, greičiausiai yra padidėjęs kenksmingų medžiagų kiekis. Organizmas stengiasi jas išvesti ir šios proceso metu pasireiškia alergija. Būtina pavalyti organizmą, atkurti balansą irm ikroflorą organizme.

Bėrimai

Dėmės, spuogai ant veido ir ant nugaros, sukietėjimai, dermatitas ir netgi pleiskanos – nerimą keliantys signalai. Uždegimas ant odos susijęs su virškinamojo trakto veikla ir yra šalutinis stiprios intoksikacijos efektas.

Sutrikęs virškinimas ar tuštinimasis

Jeigu sutriko virškinimas, jei viduriai tai laisvi, tai užkietėję, o išvardinti sunkumai vargina, tikėtina, kad organizme gausu patogeninių mikroorganizmų, kuriuos reikia išvalyti. Šiuo atveju reikėtų pasitarti su sveikatos apsaugos specialistais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)