Kad ir paprasčiausias dalykas – kaip nesusiplėšyti pėdkelnių. Arba ypač greitai „pravaikščioti“ naujus batus. O gal – daug dailiau nusilakuoti nagus. Šiomis gudrybėmis dalinasi internetinis puslapis „fustany.com“.

1. Reikia skubiai pravaikščioti naujus batus? Įsispirkite į juos mūvėdama storas kojines. Porai minučių nukreipkite į apautas kojas vidutinės kaitros režimu veikiantį plaukų džiovintuvą.

2. Kad plonos pėdkelnės taip lengvai nesuplyštų, prieš jas nešiodama nupurkškite plaukų laku.

3. Neturite po ranka akių kontūro plunksnelės? Ją gali atstoti blakstienų tušas ir įkypas makiažo šepetėlis. Pamirkykite šepetėlį tuše ir praveskite vokais kontūrus taip, lyg tai darytumėte plunksnele.

4. Kad sportiniai bateliai nebeskleistų nemalonaus kvapo, įdėkite į juos apelsino, žaliosios citrinos arba greipfruto žievelių ir palikite taip pernakt. Kai ateis metas apsiauti, žieveles, savaime aišku, išimkite.

5. Nešvarumais apsinešusį sužadėtuvių žiedą su deimantu panardinkite į nedidelį dubenėlį, pripildytą tirpalu, pasigamintu iš skysto rankų ploviklio (viena dalis) ir šilto vandens (trys dalys). Praėjus 15 minučių žiedą ištraukite, kruopščiai nuskalaukite vandeniu ir nusausinkite medvilniniu audeklu.

6. Kad plaukų segtukai taip greitai neišslystų iš plaukų, prieš sekdamasi plaukus apipurkškite smeigtukus plaukų laku.

7. Kad nusilakuoti nagus pavyktų kuo tvarkingiau, prieš tepdama laką patepkite vazelinu prie nago esančias odeles.

8. Parduotuvėje nusižiūrėtą vakarinę suknelę matuokitės su numatytais dėvėti (pvz., formuojančiais) apatiniais: tada tikrai žinosite, kaip atrodote su patikusia suknele.

9. Kad kvepalų aromatas taip greitai neišsivadėtų, prieš juos purkšdama, odą, tiksliau, konkrečias kvepinamas jos sritis, patepkite vazelinu.

10. Radusi idealiai tinkančias kelnes, įsigykite kelias skirtingų spalvų poras. Patikėkite: jokia nuodėmė kolekcionuoti drabužius, kurie jums tinka ir patinka.

11. Jeigu pasibaigė skutimosi kremas, vietoje jo galite naudoti kondicionierių arba dušo želę.

12. Jei tenka tramdyti besielektrinančius, neklusnius plaukus, užpukškite ant dantų šepetėlio šiek tiek plaukų lako ir pašukuokite juo plaukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją