Pirmosios Kalėdos

Pačios pirmosios mano Kalėdos su ja buvo mūsų antras išvažiavimas kartu. Pirma pas mano tėvus, po to – pas jos. Taigi taip jau nutiko, kad susipažinau su jos tėvais per Kalėdas, nes ji vis „tempė gumą“. Man buvo labai įdomu, kokie mano mylimosios tėvai. Ar priims savo būsimą žentą? O ji, žinoma, stresavo. Aš jos tėvams buvau netikėta žinia, bent jau jos tėčiui. Mama plius minus jau žinojo apie mūsų draugystę.

Prieš Naujuosius metus išvykom į Paryžių – meilės miestą. Prieš skrydį dar spėjom sudalyvauti Marijaus Mikutavičiaus koncerte. Tik nusileidę pajutome, kad apsirgome, bet tai nesutrukdė Naujuosius sutikti prie Eifelio bokšto, pamatyti daug meilės miesto ir nueiti daug kilometrų.

Antrosios Kalėdos

Per antras Kalėdas mano mylimajai pasidarė silpna, tiksliau, prieš Kūčias. Ėjo anksčiau miegoti, pradėjo ne viską valgyt, tapo jautresnė. Ji buvo sunerimusi, o aš nujaučiau, kad gali būti nėščia, bet negalėjome to įrodyti, nes šv. Kalėdų pirmą dieną nedirbo nė viena vaistinė. Taigi, atėjus antrai šv. Kalėdų dienai, nubėgau į pirmą vaistinę nupirkti nėštumo testo. Vaistininkė pasveikino, o aš staigiai grįžau namo. „Teigiamas“. Ir nors ji labai baisiai stresavo dėl vaikelio, kaip juo reikės pasirūpinti, kartu tai buvo ir didžiulis džiaugsmas, ir įvykis, pakeitęs mūsų gyvenimą ir sustiprinęs mūsų meilę. O dabar jis jau 2,5 metukų berniukas, kuris siaučia namuose ir net nežino, kad yra Kalėdų angeliukas.

Trečiosios Kalėdos

Trečios Kalėdos dar vienas kertinis tarpsnis mano gyvenime – sugalvojau pirštis. Nupirkęs žiedą, sugalvojau jai pasipiršti per antrą Kalėdų dieną. Tą pačią, per kurią sužinojau, kad būsiu tėvas. Nieko nesakęs, nusivedžiau ją ir mažylį prie Kelmės kalėdinės eglės. Su draugais jau buvome pasiruošę planą. Visiškai netikėtai, jiems atsitraukus, atsiklaupiau ant vieno kelio ir su rožėmis rankose paklausiau: „Ar tekėsi už manęs?“ Viską filmavo draugas, kai ji nustebusi sutiko. Draugai iššovė konfeti saliutus, o mes, žinoma, pasibučiavom. Visad buvau nepataisomas romantikas, todėl antrą Kalėdų dieną užbaigėme su saldžiu karštu vynu.

Taigi, štai tokia dalykėlių kupina trejų Kalėdų pasaka man nutiko. Linkiu, kad ji nutiktų ir jums. Gražių, saldžių ir prasmingų šv. Kalėdų!

Ši istorija dalyvauja konkurse „Mano Kalėdų stebuklas“. Jei ir jūs turite šventinį prisiminimą, kuris iki šiol užima svarbią vietą jūsų širdyje, rašykite savo istoriją adresu konkursas@delfi.lt ir laimėkite puikius prizus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją