Galbūt per Šv. Kalėdos sulaukėte netikėto svečio, gal po kalėdine eglute radote dovaną, apie kurią svajojote visą gyvenimą, o gal per šventes sutikote savo antrąją pusę?

Iki gruodžio 23 d. siųskite savo istorijas adresu konkursas@delfi.lt, temos laukelyje įrašydami konkurso pavadinimą „Mano Kalėdų stebuklas“.

Svarbu: pasakojimas turėtų būti ne trumpesnis nei 100 žodžių. Atsiųstame laiške nurodykite ir savo vardą.

Trys įdomiausių ir skaitomiausių pasakojimų autoriai, kuriuos atrinks iš redakcijos ir rėmėjų sudaryta komisija, bus apdovanoti elektronikos prekių parduotuvės „Skytech“ įsteigtais prizais: 1-oji vieta – 100 eurų vertės dovanų kuponas, 2-oji –50 eurų vertės čekis, 3-oji – 50 eurų vertės čekis.

Negano to, čiužinių, lovų bei miegamojo aksesuarų gamintojai „Lonas“ visiems laimėtojams iš savo kolekcijos padovanos po jaukų, minkštą ir be galo šiltą pledą, kurio vertė 65 eurai.

Tvarus, minimalistinio dizaino medvilninis pledas taps ir stilinga namų interjero detale, ir mylimiausiu apsikabinimu leidžiant vakarus gamtoje, namuose ar prie jūros.

Pledas „SNOW”;

Pledas DUNE“;

Pledas FOREST“.

Konkurso pabaiga: 2023 m. gruodžio 22 d.

Tad dalinkitės savo kalėdiniais stebuklais ir galbūt jums nusišypsos sėkmė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją