„Taip, gyvenu vienas. Tikrai ne kiekvienam toks gyvenimo būdas ir šalia sportininko būti tikrai nėra lengva“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ prisipažįsta Žydrūnas.

Lietuvos influencerių reitinge Žydrūnas išrinktas trečiu įtakingiausiu nuomonės formuotoju, aplenkusiu net Agnę Jagelavičiūtę, Mantą Stonkų ar Rolandą Mackevičių. Ir yra daugiausiai sekėjų turintis lietuvis. Stipriausio pasaulio žmogaus patarimus mitybos ir sporto temomis nori išgirsti ne tik lietuviai, bet gerbėjai ir iš viso pasaulio. Tačiau Žydrūnas prašo jo influenceriu nevadinti.

„Aš nesu influenceris, esu žinomas dėl savo darbo, dėl savo sportinių pasiekimų ir todėl mane žmonės seka, nes aš ne tiek dirbu, kad būti populiariu, bet aš tiesiog esu žinomas dėl savo veiklos. O žmonės seka, nes matyt, įdomu, kaip gyvena stipriausias pasaulio žmogus. Aš taip pat dalinuosi, kaip aš sportuoju, duodu kažkokių patarimų apie sportą, mitybą. Žmonėms tai įdomu, – sako sportininkas, kuris neslepia iš žinomumo puikiai užsidirbantis. – Be abejo, kad aš turiu ilgalaikių sutarčių, bet ne todėl, kad esu influenceris, bet dėl to, kad esu stipriausias pasaulio žmogus. Bet viso to interesas užsakovui yra tas, kad aš turiu daug sekėjų. Tai taip, aš iš to ir gyvenu. Mano pagrindinės pajamos yra iš to, ką aš tuos 30 metų sportuojant įdėjau į save, tai dabar tas įdirbis grįžta. Per socialinius tinklus daugiausiai.“

Žydrūnas Savickas su žmona Jurgita

Kiek gandų besklandytų apie Žydrūną, jis patikina šiuo metu gyvenantis itin ramiai – jau ne vienerius metus galiūnas kasdien į sporto salę važiuoja iš Molėtuose esančios savo sodybos ir nenori pagalvoti apie grįžimą į miesto šurmulį.

Žydrūnas patikina besilaikantis griežto dienos režimo – to reikia, kad jis galėtų pakelti šimtus kilogramų sveriančius svorius. 23 valandą sportininkas būtinai turi gulėti lovoje. 6-7 reguliarūs dienos valgymai, ir jokių vakarėlių, ar naktinių pasilinksminimų. Beje, jau daugelį metų – ir jokio alkoholio.

Žydrūnas pastaraisiais metais gydėsi patirtas traumas, tačiau 45-erių daugkartinis čempionas nenuleidžia rankų ir grįžta į profesionalų sportą. Žydrūnas sportuoja kiekvieną dieną, ir tik sekmadieniais leidžia sau pailsėti. Dvi – dvi su puse valandos kasdien – įprastas krūvis čempionui.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)