Monika buvo, ko gero, pirmoji Lietuvoje, kuri pradėjo aiškinti tautiečiams, kad socialinis tinklas „Instagram“ turi didžiulę galią, o jo populiarumas bėgant metams tik augs. Ir šiandien Monika tegali patvirtinti, kad gandai apie didelius vadinamųjų influencerių uždarbius yra tiesa.

„Manęs, kai paklausia, kiek uždirba influenceriai, atsakau – ne mažiau 500 eurų jie ima už „story“ įrašą. O „postas“ – 800–1500 eurų. Tai kiekvienam labai lengva pasiskaičiuoti, kiek į dieną įkelia žmogus tokių reklamų“, – pasakojimą laidoje „Kasdienybės herojai“ pradeda pašnekovė.

O kurie gi mūsų šalies influenceriai uždirba daugiausia?

Karolina Meschino – ko gero, daugiausia uždirbanti influencerė dabar. Be abejo – ir Viktorija Siegel. Rolandas Mackevičius visai neblogai uždirba, dėl to, kad jis turi savo podcastą, savo laidą. Jis per savo populiarumą dar uždirba ir iš kitų kanalų. Čia yra tokia mano nuomonė. Simona Lipnė, tikrai manau, kad nemažai uždirba. Taip pat Natalija Bunkė. Naglis Bierancas tikrai uždirba nemažai pinigų“, – laidoje pasakoja su žvaigždėmis dirbanti rinkodaros specialistė.

Monika Sesickaitė

„Instagram“ socialinis tinklas atsirado kaip 14–16 metų paauglių platforma, kurioje daugiausia buvo publikuojami maži šuniukai arba dailios merginų figūros. Natūralu, kad pradžioje niekas į tai rimtai nežiūrėjo. Monika prisimena, kaip jos klientai nenorėjo čia reklamuotis, kad tai nesugadintų jų įmonės prestižo.

„Galiu įvardinti ne vieną žmogų, kurie išpopuliarėjo per „Instagram“ neturėdami nieko – nei turtingo vyro, nei lėšų, nei pažinčių“, – sako Monika.

Rinkodaros specialistė pastebi, kad žmonės dažnai neįvertina socialinių tinklų galios ir leptelėję netinkamą mintį ar šiek tiek pamelavę savo auditorijai, jie akimirksniu sugriauna savo karjerą. Kaip pavyzdį ji pamini Juliją Žižę, kuri prieš trejus metus organizavo „Instagram“ konkursą, kuriame buvo galima laimėti automobilį. Į šį žaidimą buvo įtrauktos ir kitos žvaigždės. O vėliau paaiškėjo, kad tas automobilis buvo daužtas ir priklausė pačiai Julijai.

Monika Sesickaitė

O paklausta apie garsiai nuskambėjusį Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio šeimos skandalą, Monika sako, kad Laurynas turėjo gudrų verslo planą ir manipuliavo savo sekėjais.

Ką ji pataria šioms žvaigždėms? Kas laukia jų karjeros? Ir kodėl Monika sako, kad Suodaitis eidamas į politiką, pavyzdžiui, Seimo rinkimus, galėtų laimėti, o Viktorija Siegel – ne?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)