„Aš tikrai geriausiu atveju ateinu į kokius 5 procentus kviestinių vakarėlių, aš nemėgstu, tiesą pasakius. Tikėkit arba ne, bet aš nesu buvęs Vilniuje nei viename bare, Islandijos ar kokiuose kituose naktiniuose gatvių trikampiuose, nei vienoje organizacijoje. Nesu net užėjęs į vidų“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Benediktas.

Socialiniuose tinkluose Benediktas yra antras populiariausias Lietuvos sportininkas, ir patenka į populiariausių Lietuvos influencerių dvidešimtuką. Vien feisbuke Benediktą seka 165 tūkstančiai gerbėjų. Ar Benediktą gerbėjos kviečia kavos?

„Tam tikra prasme aš džiaugiuosi, kad mes gyvename Marijos žemėje, nes jeigu mes gyventume Argentinoj, kur daug Dakarų buvo, Pietų Amerikoje, turėtume reikalų. Visgi Lietuvoje žmonės yra gerokai kuklesni, tai su tuo dėmesiu dar galima tvarkytis. Pietų Amerikoje būtų tikrai negerai, arba būtų tikrai labai didelis iššūkis.

Aš manau, kad bet kuris žmogus, kuris pasakys, kad jam dėmesys nepatinka, nebūtinai bus visiškai atviras. Vėlgi yra skirtingos dėmesio formos“, – sako lenktynininkas.

Benediktas patikina, kad šie metai jo komandai buvo ypatingai sunkūs. Prieš pat Dakarą pasitraukė pagrindinis partneris, ir Benediktui teko per dvi savaites rasti kitą, kuris galėtų atseikėti 300 tūkstančių eurų.

Žmoną bei du vaikus – jau suaugusį sūnų ir šešiametę dukrą turintis Benediktas neliūdi, kad sūnus pasirinko ekonomikos bei vadybos studijas ir jo pėdomis nesekė. „Juk ir aš pats nesekiau savo tėvo, garsaus dirigento keliu“, – primena Benediktas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)