Tai turėjo būti pati gražiausia diena šios jaunos šeimos gyvenime, bet įvyko kitaip: „Turėjome būti tik mes, upė ir gražios šviesos“. Deja, paskelbus karą ir prasidėjus puolimams, pora nusprendė nieko nelaukti ir tuoktis kuo skubiau, nes dabar jie nebėra tikri, ar išgyvens iki gegužės.

Iškart po santuokos ceremonijos pora nuvyko į vietinį teritorinės gynybos centrą, kad padėtų ginti savo šalį. „Turime ją apsaugoti. Turime apsaugoti žmones, kuriuos mylime, ir žemę, kurioje gyvename, – sakė jaunieji. – Tikiuosi geriausio, bet darau viską, ką galiu“.


Kokia užduotis šiuo sunkiu šaliai laiku porai bus skirta, jiedu nežino. „Gal duos mums šarvus ir eisime kovoti, gal dar kuo nors padėsime“, – sakė nuotaka. Savo vyrą ji apibūdino, kaip artimiausią draugą žemėje ir sakė, tikinti, kad vieną dieną jie galės atšvęsti savo vestuves kaip pridera.

„Tikiuosi, kad viskas susitvarkys ir mes turėsime savo žemę, turėsime savo šalį saugią, laimingą ir be karo“, – sakė jauna šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)