Naujoje Delfi TV laidoje „Visos mes Ievos“ išvysite ne tik garsius kviestinius laidos svečius, bet ir tris daugumai puikiai žinomas laidos vedėjas – aktores Reditą Dominaitytę, Larisą Kalpokaitę ir Renatą Kutinaitę, įkūnysiančias tris skirtingus personažus.

„Karantinas pakoregavo visų mūsų gyvenimus. Teatras kaip formatas šiuo metu neturi galimybių egzistuoti, tad tam tikra prasme teatrą mes perkeliame į televizijos ekraną, – apie būsimą laidą pasakoja idėjos autorė, laidos vedėja ir prodiuserė Redita Dominaitytė. – Ekranuose įprasta matyti laidos vedėją, analizuojantį tam tikras temas. Šiuo atveju mes sugrįžtame į teatro ištakas ir siūlome netradicinį formatą – tris šiuolaikiškus, tikrųjų laidos vedėjų charakterio bruožus atspindinčius personažus, tam tikras mūsų pačių šaržuotas versijas, kurioms yra leista kur kas daugiau, nei įprastai leidžiama asmenybei“.

Laida „Visos mes Ievos“ – tai didžiulės sėkmės ir žiūrovų palaikymo susilaukusio spektaklio „Špylkos ir šlepetės“ ideologinės linijos tęsinys, spektaklio personažus perkėlęs į virtualią erdvę.

„Viskas prasidėjo nuo pirmojo „Knygų teatro“ komercinio spektaklio, skirto tik moteriškai auditorijai. Kiekvienas spektaklio žiūrovas buvo įtraukiamas į interaktyvią veiklą ir pateko į uždarą moterų klubą, kuris vadinosi „Visos mes Ievos“. Spektaklio sėkmė paskatino kurti antrąją seriją. Deja, dėl prasidėjusio karantino viskas pakibo ore ir trys moterys liko be eterio, žiūrovų ir galimybės dirbti. Tuomet ir nusprendžiau spektakliui kurtus charakterius perkelti į virtualią erdvę, – pasakoja laidos prodiuserė Redita Dominaitytė. – Norėjosi išvengti pabodusio „kėdės ir laidos vedėjo“ formato, išsiskirti iš kitų ir žiūrovams parodyti kažką naujo. Taip ir gimė neįprastas laidos formatas. Moterų klube žiūrovų ir laidos svečių laukia trys skirtingos erdvės, kuriose svečius pasitiks trys skirtingi moterų įkūnyti personažai.“

Naują Delfi TV laidą „Visos mes Ievos“ žiūrėkite nuo kovo 28 dienos, kiekvieną sekmadienį 16:00 val.

Delfi TV – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)