Buvusi olimpietė neabejotinai yra viena geriausių visų laikų Amerikos barjerinio bėgimo sportininkių, tačiau žiemos olimpinėse žaidynėse ji taip pat sėkmingai dalyvavo savo šalies bobslėjaus komandoje, rašoma tinklalapyje givemesport.com.

Abiejose rungtyse ji laimėjo daugybę aukso medalių ir buvo daugelio vasaros ir žiemos žaidynių puošmena. Nepaisant to, kad L. Jones puikiai pasirodė bėgimo trasoje ir įspūdingai įveikė apledėjusias trasas, ji atskleidė, kad atsidavimas darbui ir religiniai įsitikinimai trukdė jos asmeniniam gyvenimui.

Keturiasdešimtmetė ne kartą viešai skelbė, kad norėtų palaukti, kol susituoks, o šeimą visada ketino kurti vėliau.

Apie tai, kad yra nekalta, ji paskelbė savo gerbėjams socialiniame tinkle „Twitter" dar 2012 m., o vėliau davė interviu HBO laidai „Real Sports with Bryant Gumbel".

Aiškindama, kodėl laikosi religinių įsitikinimų ir nusprendė neskubėti, L. Jones sakė: „Tai tiesiog kažkas, dovana, kurią noriu padovanoti savo vyrui. Tačiau prašau suprasti, kad ši kelionė buvo sunki. Galiu pasakyti, kad tai sunkiausias dalykas, kurį esu padariusi savo gyvenime. Išlikti nekaltai iki santuokos buvo sunkiau nei treniruotis olimpinėms žaidynėms ar baigti koledžą“.

Vėliau ji prisipažino, kad atvirai pasakyti, jog yra nekalta, galėjo būti klaida, nes, matyt, dėl to nukentėjo jos asmeninis gyvenimas: „Tai buvo klaida. Tai pražudė visus mano pasimatymus, po to – tarsi net neturėjau šansų“.

Lolo Jones

L. Jones laidoje taip pat pasakojo, kokią įtaką sekso trūkumas turėjo jos gebėjimui konkuruoti sporte: „Mano intensyvumas didesnis, nes neturiu jokio būdo, kaip paleisti įtampą. Visi mane pažįsta kaip nuolat stresą patiriančią asmenybę".

Praėjusiais metais L. Jones nusprendė užšaldyti savo kiaušialąstes: „Aš žengiau teisingą žingsnį, kad pasiruoščiau šeimai, jei vieną dieną su vyru norėsime bandyti susilaukti vaikų, turėsime galimybių“.

Ji pabrėžė, kad niekas neturėtų būti gėdinamas už tai, kad neskuba išsiaiškinti, kas yra jo gyvenimo partneris: „Moteris neturėtų būti gėdinama už tai, kad nori biologinių vaikų arba nori sužinoti, ką reiškia būti nėščia ir išnešioti savo vaiką".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)