Bloomberg.com skelbia, kad apie sandorio sumą sužinota iš asmens, susipažinusio su šiuo sandoriu. Bendrovė „Summly“, kurią Nickas D'Aloisio įkūrė būdamas penkiolikos, kuria mobiliesiems įrenginiams skirtą programėlę, kuri naujienų straipsnius parengia jų atvaizdavimui mažuose ekranuose. Po sandorio jis, kartu su savo kolegomis, taps „Yahoo“ darbuotoju.

„Yahoo“ generalinė direktorė Marissa Mayer ketina daugiau dėmesio skirti interneto paslaugoms, kurios yra pritaikytos konkrečiam vartotojui ir planuoja papildyti savo įmonėje dirbančių inžinierių kiekį įsigyjant nedidelius interneto startuolius – apie tai ji pati paskelbė per konferenciją praėjusiais metais. Kol kas, nuo M. Mayer vadovavimo pradžios praėjusių metų birželį, amerikiečiai tokiu būdu nupirko jau bent šešias bendroves – „Jybe“, „Stamped“, „OntheAir“, „Snip.it“, „Alike“ ir kitas.

„Mano manymu, „Yahoo“ yra viena iš tų klasikinių interneto bendrovių, o dabar, kai jiems vadovauja Marissa Mayer, toje įmonėje yra labai daug galimybių. Tai, ką jie daro, yra labai perspektyvu: jie įsisavina tokias technologijas, kaip „Summly“ ir suteikia galimybę jomis naudotis šimtams milijonų žmonių“, - per interviu sakė N. D'Aloisio.

„Yahoo“ atstovė spaudai Sara Gorman sandorio sąlygų nekomentavo.

„Dauguma straipsnių ir interneto svetainių yra suformatuoti taip, kad juos būtų lengva peržiūrėti kompiuterio ekrane, naudojantis pele. Galimybė permesti šį turinį akimis telefono ekrane buvo labai ribota. Norime pateikti lengvesnių būdų atrasti tai, kas mums svarbu“, - įsigijimo priežastį savo tinklaraštyje aiškina bendrovės atstovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)