„Women Go Tech“ – tai mentorystės programa, skirta profesinį kelią pradėjusioms merginoms ir moterims, kurias domina karjera technologijų srityje, rašoma pranešime spaudai. Bendras šios programos tikslas – sukurti kuo daugiau ugdytinių karjeros technologijų srityje sėkmės istorijų. Programos rengiamais apdovanojimais norima atkreipti dėmesį į šias istorijas, o kartu – įkvėpti į technologijas žiūrėti plačiau ir rinktis naujų galimybių suteikiančias profesijas.

Šiemet prie programos prisijungė rekordiškai daug – net 170 ugdytinių. Per ketverius programos gyvavimo metus ją baigė daugiau nei 400 ugdytinės, o iki 5-ojo sezono pabaigos 2021 m. siekiama iš viso sukurti 500 sėkmės istorijų visoje Lietuvoje.

Kviečiame iš pateikto sąrašo išrinkti, jūsų nuomone, sėkmingiausiai šiame sezone pirmuosius žingsnius technologijų srityje žengusias ir labiausiai pokyčiams aplinkinius įkvepiančias merginas bei moteris.

Balsuoti galima iki gegužės 31 dienos, o nugalėtoja bus paskelbta ir apdovanota birželio 4 d., „Women Go Tech“ ketvirtojo sezono uždarymo metu.

Susipažinkite su pretendentėmis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)