SPH-V3000 telefone įrengta 110 kilopikselių CMOS kamera. Ekrano dydis gali būti reguliuojama, o atmintyje telpa iki 200 nuotraukų. MMS (multi-media messaging) pranešimų siuntimo funkcija leidžia siųsti ir priimti ne tik tekstinius, bet ir vaizdo ar garso pranešimus.

Telefonu galima įrašyti ar parsisiųsti iki 30 min. trukmės vaizdo įrašą su garsu. Belaidžio ryšio sąsaja leidžia duomenis perduoti iki 2,4 Mbps (megabitų per sekundę) sparta.

“Samsung Electronics” atstovai prognozuoja, kad telefonai su vaizdo kameromis šiais metais užims 10–15 proc. Korėjos mobiliųjų telefonų rinkos.

Norėdama patenkinti šį vis augantį poreikį, kompanija praplės savo telefonų su vaizdo kamera asortimentą, įtraukdama modelius su 256 spalvų ekranu, o taip pat modelius, kuriuos galima būtų naudoti vaizdo konferencijoms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją