Turinį suaugusiems kurianti bendrovė giriasi, kad yra viena iš nedaugelio, o gal net ir vienintelė tokio pobūdžio veikla užsiimanti įmonė, naudojanti „Google Glass“ ir aktyviai kurianti šiai platformai programinę įrangą.

„MiKandi“ bendraįkūrėja Jennifer McEwen svetainės zdnet.com žurnalistei sakė, kad nemaža dalis „Google Glass“ panaudojimo suaugusiųjų žaidimams galimybių yra gana akivaizdžios, tačiau bendrovė ketina pasiūlyti ir keletą „inovacijų“: „Eksperimentuojame su „Glass“ galimybėmis. Pradiniai įrenginio naudojimo įspūdžiai yra tokie, kad fotografavimo ir vaizdo įrašymo galimybės yra galingesnės nei tikėjomės“.

Akivaizdus pirmasis išmaniųjų akinių pritaikymo būdas – panaudoti juos kaip filmavimo kamerą, kurios nereikia laikyti rankose. Bet įrenginys gali ir siųsti bei gauti duomenis, taigi, bendrovė tyrinėja ir kitus akinių panaudojimo būdus. Tarp paminėtų galimybių – tiesioginės sekso transliacijos „gerbėjams“, tuo pačiu suteikiant galimybę pabendrauti su įrašų autoriumi.

Regint tokius drąsius „MiKandi“ užmojus – ne tik filmuoti akiniais, bet ir transliuoti pornografinį turinį – kyla klausimas: ar „Google“ elgsis ryžtingai ir paskelbs „MiKandi“ ultimatumą, ar suteiks šiai bendrovei veiklos laisvę.

2010 metais „Apple“ iš savo programėlių parduotuvės netikėtai pašalino daugiau nei 5000 „padykusių“ programėlių, kurioms anksčiau buvo suteiktas leidimas platintis per „App Store“, tokiu būdu staiga užsukdama daugybės bendrovių pajamų šaltinį.

Ir dėl to paties „Apple“ sprendimo visi suaugusiems skirtų programėlių gamintojai migravo į „Android“ sistemą, garsėjančia daug didesne veiksmų laisve ir tolerancija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)