Abu naujieji telefonai korpuso dizaino požiūriu labai panašūs į didesnį brolį (ar sesę?) „Lumia 820“, panaši ir galimų korpuso spalvinių variantų gama. Tačiau techninės telefonų savybės yra visai kitokios.

Kovo mėnesį prekybos vietose pasirodysiantis „Lumia 520“ yra skirtas labiausiai savo piniginės storiu besirūpinantiems „Windows Phone 8“ sistemos šalininkams – telefonas yra su 4 colių įstrižainės WVGA ekranu, 5 MP kamera be blykstės galinėje sienelėje ir 8 GB vidinės atminties. Telefone nėra NFC technologijos palaikymo, nėra priekinės sienelės kameros vaizdo skambučiams per „Skype“.

Be to, vertinant šiuolaikiniais standartais telefonas yra storokas – 9,9 mm storio, bet sveria tik 124 gramus. Po nuimamu dangteliu yra „microSD“ kortelės lizdas, taigi, atmintį galima išplėsti papildomais 64 GB, rašo „The Verge“.

Šiame įrenginyje, skirtingai nei senesniuose aukštesnės kokybės modeliuose, nėra galimybės 1430 mAh talpos akumuliatorių įkrauti be laidų.

Cnet.com skelbia, kad telefonas be sutarties kainuos apie 650 litų.

"Nokia Lumia 720" išmanusis telefonas
Vidutinei kokybės klasei priskiriamas „Lumia 720“ aparatas išoriškai nedaug kuo skiriasi nuo prieš pusmetį pristatyto „Lumia 820“ aparato – gal tik stiklas aplink ekraną baigiasi ne kampuota briauna, o yra šiek tiek lenktas.

Šiame telefone yra 4,3 colių įstrižainės WVGA ekranas su „ClearBlack“ filtru. Be to, šio telefono, kaip ir „Lumia 920“, ekranas reaguoja į prisilietimus net tada, kai naudotojas yra su pirštinėmis. Taip pat yra ir belaidžio akumuliatoriaus įkrovimo galimybė.

„Lumia 720“ kamera yra 6,7 MP raiškos, su LED blykste - „Nokia“ tikina, kad aparatas turėtų gerai fiksuoti vaizdus prasto apšvietimo sąlygomis, tačiau jį išbandęs „The Verge“ žurnalistas skundėsi baltos spalvos balanso automatinio nustatymo problemomis. Yra ir priekinės sienelės 1,3 MP raiškos kamera pokalbiams su vaizdu.

Šis daugiau jaunimui skirtas modelis turėtų kainuoti apie 1100 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)