Panašų sprendimą atsisakyti „BlackBerry“ dėl to, kad šie įrenginiai „genda netinkamu metu ir nepriimtinu dažniu“, priėmė JAV Muitinės departamentas, Pentagonas, Alkoholio, tabako ir šaunamųjų ginklų kontrolės skyrius bei kitos valdžios struktūros – jos visos pateikė paraiškas įsigyti „Apple iPhone 4“ telefonus.

NTSB oficialiame rašte paskelbė, kad „Dėl „Blackberry“ įrenginių veikimo trūkumų NTSB pageidauja pereiti prie kitų įrenginių naudojantis „Verizon“ įrenginių atnaujinimo programa“.

Be to, šis departamentas, tiriantis transporto (lėktuvų, traukinių) nelaimes kelyjem pridūrė, kad perėjimas nuo „BlackBerry“ prie „iPhone 5“ įrenginių taip pat dera su strategija „standartizuoti minimalų naudojamų platfomų kiekį“ - jau dabar šio departamento darbuotojai naudojasi „iPad“ planšetėmis.

RIM atstovas spaudai teigia, kad Šiaurės Amerikoje jie vis dar turi apie milijoną vyriausybinių vartotojų. Praradus NTSB klientus šių vartotojų kiekis sumažės maždaug 400.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)