„Aš rengiuosi nubėgti 365 mylias (apie 590 kilometrų – DELFI). Norėčiau, kad prie manęs prisijungtų kiek įmanoma daugiau žmonių“, – rašo jis savo asmeniniame puslapyje feisbuke.

„Praėjusiais metais aš neapsakomai džiaugiausi galėjęs su šia bendruomene pasidalinti knygų iššūkiu. Buvo linksma skaityti drauge su tūkstančiais žmonių visame pasaulyje“, – tvirtino kompanijos „Facebook“ vadovas.

Šiuos metus paskyręs bėgimo iššūkiui, jis sukūrė grupę feisbuke, kurioje kviečia registruotis visus norinčius prisidėti.

„Atrodo, kad reikės daug nubėgti, tačiau šis iššūkis tikrai nėra beprotiškas: tai – tik mylia per dieną, o bėgant vidutiniu greičiu tokį atstumą galima įveikti per 10 minučių“, – drąsino pasekėjus jis.

Tuo pačiu M. Zuckerbergas pasidalijo nuotrauka, kurioje pavaizduotas jis, bėgantis su kompanijos „Facebook“ kolegomis Delyje (Indija).

Po įrašo paskelbimo praėjus 12 valandų, grupėje buvo užsiregistravę beveik 44 tūkst. žmonių. Praėjusiais metais M. Zuckebergo paskelbtame knygų iššūkyje dalyvavo beveik 600 tūkst. žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)