Vytautas Šapranauskas. Juodai kietas. Juodai geras. Apie tave tik gerai arba nieko. Surinksime mes visus gerbėjus“, – rašoma puslapyje. Šalia pridedama, kad tai ne pelno siekiantis puslapis.

Tačiau kartu nurodoma, kad jį remia tam tikras tinklalapis, vedantis į tinklinį marketingą reklamuojantį puslapį.

Šios puslapio kūrėjai gerbėjus burti suskubo netrukus po žinios apie aktoriaus mirtį. Čia talpinama informacija apie legendinio aktoriaus kūrybą.

DELFI apie puslapį pranešusi skaitytoja Ligita rašė, kad grupėje trinami neigiami komentarai apie šį „kūrinį“.

DELFI paskambinus į Nusikaltimų elektroninėje erdvėje tyrimo valdybą, budintis pareigūnas informavo, kad iš pirmo žvilgsnio teisės pažeidimo nematyti, tai – moralės klausimas, kaip naudojamasi mirusio aktoriaus vardu.

Paskyra „Vytautui Šapranauskui pagerbti“ pirmadienį apie 19 val. buvo pakeista, tačiau vis dar randama tuo pačiu pavadinimu.

„Sveiki, čia puslapis apie Viską!! Puslapio pavadinimas; Viskas Jums. Į pavadinimą nekreipkite dėmesio“, – rašoma atnaujintoje paskyroje. Puslapio administratoriai tvirtina, kad jų tikslas – surinkti 10 tūkst. „Like'ų“.

Puslapio gerbėjų nuo 34 tūkst. sumažėjo iki 3,4 tūkst.

DELFI primena, kad iš gyvenimo pasitraukęs V. Šapranauskas palaidotas sekmadienį.

Penktadienį jam būtų sukakę 55-eri. V. Šapranauskas buvo žinomas laidų vedėjas, humoristas, vaidino daugelyje teatro spektaklių ir kino filmų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (294)