Ką reikia padaryti norint dalyvauti žaidime:
- Jei turite programėlę, atsidarykite DELFI savo telefone – jums bus pateikta registracijos žaidimo forma, užpildykite ją ir patvirtinkite.

- Jei neturite DELFI mobiliosios programėlės, įsidiekite ją Appstore, GooglePlay store ar WindowsStore elektroninėse parduotuvėse nemokamai, atsidarykite DELFI ir jums bus pateikta registracijos forma, užpildykite ją ir patvirtinkite. 

Visi žaidimo dienomis – balandžio 28–gegužės 4 d. iki 11:50 val. – užsiregistravę DELFI skaitytojai dalyvauja žaidime.
Detalios žaidimo taisyklės pateikiamos čia:
1. Žaidimas vyksta nuo 2015 m. Balandžio 28 d. iki gegužės 4 d., 11:50 val.
2. Dalyvauti žaidime gali visi įsidiegę savo išmaniuosiuose įrenginiuose – telefonuose ir planšetėsė - DELFI mobiliąją programėlę. UAB „DELFI“ darbuotojai ir jų šeimos nariai žaidime negali dalyvauti.
3. Laimėtojai renkami 2015 m. gegužės 4 d. 11:55 burtų keliu iš visų dalyvavusių žaidime, kurie yra užsiregistravę DELFI programėlėje esančioje registracijos formoje. Nugalėtojai skelbiami DELFI Facebook paskyroje ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu ir telefonu.

4. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis DELFI UAB savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi DELFI UAB duomenų bazėje tol, kol vyksta žaidimas iki gegužės 4 d. imtinai. Veiklos dalyvis pateikia savo duomenis DELFI UAB, kad su juo būtų galima susisiekti.

5. Prizas – 1 (vienas) bilietas į progreso konferenc iją LOGIN, 2015, kuri vyks 2015 m. gegužės 7-8 d., Vilniuje, LITEXPO parodų centre. Viso prizų žaidime – 4 (keturi) bielietai.

6. Prizas į pinigus nekeičiamas ir negali būti padovanotas kitam asmeniui, prizą gauna tik laimėjęs asmuo. Prizas - bilietai persiunčiami laimėtojo nurodytu el.paštu.

7. Žaidimo organizatoriai DELFI UAB pasilieka teisę keisti žaidimo taisykles.

8. Žaidimo organizatoriai turi teisę pašalinti žaidėjus sukčiavimo atveju.