„BitTorrent“ turėtų paleisti skaitmeninę parduotuvę, kurioje bus galima nusipirkti ir parsisiųsti filmus, TV laidas ar video žaidimus iš „Fox“, „Lionsgate“, „Paramount“, MGM ir „MTV Networks“ kompanijų archyvo.

Turinį taip pat papildys medžiaga iš nepriklausomų leidėjų „First Look“, „Palm Pictures“, Japonijos kompanijos „Kadokawa“, „TryMedia“ bei kompiuterinių žaidimų leidėjų „Ubisoft“, „Activision“ ir „Vivendi Games“.

Filmus bus galima tik išsinuomoti skaitmeniniame formate, tačiau jų nebus galima parsisiųsti. Nuomos kaina bus nustatyta atsižvelgiant į kitų puslapių, siūlančius panašias paslaugas, kainodarą.

„BitTorrent“ kompanija sukūrė failų apsikeitimo protokolą (P2P) „BitTorrent“, kuris yra nemokamas ir juo naudojasi milijonai žmonių visame pasaulyje, dažniausiai piratavimui.

„Netco“, kuri yra nusipirkusi „BitTorrent“ domeną, turi konkurencinį pranašumą naudojantis labai populiariu vardu tarp interneto siuntėjų. Tačiau „Netco” teks stoti į kovą su analogiškas paslaugas siūlančiais interneto gigantais „Apple“, „Microsoft“, Amazon.com ir „Wal-Mart“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją