Planuojama, kad K4 AG išmanieji telefonai pardavimo vietose kainuos apie 119 eurų. Šie telefonai Lietuvoje pasirodo vasario 2 d., antradienį.

Kaip skelbiama pranešime, visi K serijos telefonai yra skirti plataus vartotojų rato poreikiams patenkinti. Tikimasi, kad pirkėjai įvertins patogų dydį, neslystančią telefono nugarėlę, dėl kurios telefoną patogu laikyti rankose ir fotografavimo funkcionalumą. K4 4G modelyje yra įdiegta asmenukių blykstė, o korpuso spalvą bus galima pasirinkti iš baltos ir mėlynos.

„Mūsų naujieji K serijos telefonai buvo sukurti, remiantis principu, kad visi mobiliųjų telefonų vartotojai galėtų pasimėgauti aukštos klasės dizaino gaminiais už prieinamą kainą. Siekiame, kad pirkėjai maksimaliai galėtų išnaudoti mobiliuosius įrenginius nepaisant ribotų finansinių galimybių” – sake Juno Cho, bendrovės „LG Electronics Mobile Communications Company“ Prezidentas bei generalinis direktorius.

K4 techninės specifikacijos:

· Ekranas: 4.5 colių FWVGA

· Procesorius: 1.0GHz dviejų branduolių

· Kamera: galinė 5MP / priekinė 2MP

· Atmintis: 1GB RAM / 8GB ROM

· Baterija: 1,940mAh

· Operacinė sistema: Android 5.1 Lollipop

· Dydis: 131.9 x 66.7 x 8.9mm

· Tinklas: LTE

· Spalva: balta / mėlyna

· Kita: fotografavimas rankos gestais / asmenukių blykstė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)