„Red Bull Jump&Freeze” įvairiuose pasaulio kampeliuose vyksta jau beveik dvidešimt metų, o Lietuvoje tai – jau trečias kartas. Šį kartą „Power Hit Radio“ komanda – Edgaras ir Laura – lankosi pas visus dalyvius ir tikrina, kaip komandoms sekasi žiūrovų ir komisijos atrinktas idėjas paversti realybe. Sekasi įvairiai.

Jeigu galvojote, jog žiemą į atvirą baseiną šokti ryšis tik visiški nutrūktgalviai ir humoristai, žinokite, kad jūsų išankstiniai nusistatymus pasitvirtino. Pasiruošimo kol kas nedaug – juk iki renginio dar dvidešimt dienų. Užtat pokštų ir geros nuotaikos – per akis.

Pirmiausia radijo laidų vedėjai susipažino su „Iškasenomis“ – trejetu išprotėjusių fizikų ir skysto azoto kibiru. Antrasis apsilankymas tikrai nepaviešino komandos „Įslaptinta“ kėslų. Trečiasis susitikimas su „G-3“ atnešė daugiau aiškumo – trejetas diktatorių varžybose skries kartu su torpeda.

Renginio rėmėjų PILDYK komanda į renginį vešis filmavimo studiją, tačiau kol kas neaišku, kaip ji atrodys – aišku tik tiek, kad jos atstovai nusiteikę itin smagiai. Na, o paskutinė komanda atiduos pagarbą ne tik Benediktui Vanagui, bet ir jo nesėkmėms. Veiksme dalyvaus ir nebūtinai gyva karvė, tačiau lūkesčiai komandai aukšti – ji laimėjo praėjusias „Red Bull Jump&Freeze” varžybas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją