Mieste visą dieną vyksta įvairūs šiai progai skirti renginiai. 12 val. Palangos švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčioje buvo laikomos šv. Mišios už Lietuvą. Jų metu buvo pašventintos gėlės, kurios vėliau išneštos padėti ant Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataro Algimanto Vinco Ulbos kapo bei prie paminklų generolui Jonui Žemaičiui, Jonui Basanavičiui ir Signatarų alėjoje.

13 val. gausiai susirinkę miesto gyventojai ir svečiai leidosi į eiseną „1990 žingsnių atkurtai Lietuvai“. Dalyviai nešė didžiules Lietuvos vėliavas, o visų veiduose buvo matyti pasididžiavimas savo šalimi.

Vėliau grafų Tiškevičių alėjoje buvo surengtas šokių studijos „Palangos Vėtrungė“ šokėjų pasirodymas, o Palangos Kurhauze - kūrybinių dailės darbų paroda ir koncertas „Tai nuo Tavęs čia taip šviesu...“.

Kviečiame pamatyti minėjimo Palangoje akimirkas:

Nuotraukos - www.f360.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)