Kaip rašo „Keturkojo viltis“, jau pirmą kartą atvykus į prieglaudą Lordo gyvenimas pasikeitė. Čia jis turėjo daugiau laisvės, mat lenciūgą iškeitė pasivaikščiojimai du kartus per dieną, o svarbiausia – Lordas galėjo bendrauti su žmonėmis, kurie negaili paglostukų ir dėmesio, kurių Lordas buvo labai pasiilgęs, be to, čia jis galėjo socializuotis su kitais šunimis.

Šuo Lordas, laukiantis naujų šeimininkų prieglaudoje „Keturkojo viltis“

„Prieglaudoje Lordas atsiskleidė – jis linksmas, bendraujantis, visiškas gerietis. Netgi naujus namus buvo suradęs. Deja, deja... Kai jau nesiseka, tai nesiseka... Naujieji šeimininkai, nors žadėjo mylėti, draugauti, savanoriams nuvykus aplankyti Lordo, rado jį už tvarto, garde, kuriame nebuvo net būdos, šalia šiukšlių krūvos… Taigi, Lordas grįžo atgal į prieglaudą“, – rašo Lordu besirūpinanti organizacija.

Jau metai, kaip Lordas ir vėl gyvena prieglaudoje. Žmonių, ieškančių naujo augintinio, dėmesį patraukia jauni, maži, gražūs ir pūkuoti šunyčiai, o Lordas taip ir lieka nepastebėtas. Nors keturkojis pačiame jėgų žydėjime, žmonės jį laiko senu ir nenori jo priglausti.

Šuo Lordas, laukiantis naujų šeimininkų prieglaudoje „Keturkojo viltis“

„O jam dar tik 8-eri!!! Lordas sveikas, stiprus, gyvens dar bent tiek, kiek jau nugyvenęs. Nejaugi jam ir neteks patirti tikrų namų šilumos, šeimininkų meilės, ilgų pasivaikščiojimų su SAVO žmogumi… Sakoma – išgelbėti vieną gyvybę, reiškia išgelbėti pasaulį. Pastebėkite Lordą. Nors jis nebe mažas, minkštas, pūkuotas šunytis...“ – viltingai į neabejingus žmones kreipiasi prieglauda.

Susidomėję Lordu ir pasiryžę jį priimti į naujus namus, gali skambinti šiuo tel. nr.: +37065782030. Lordas dienas leidžia prieglaudoje, esančioje Alytuje, Stoties g. 12.