Policija informuoja, kad antradienį Roksis leidosi į paieškas miške, gavus pranešimą, kad dingo žmogus. Policija dingusį žmogų rado, tačiau pasiklydo jų šuo.

„Mūsų gražuolis Roksis vakar su dideliu noru ir entuziazmu padėjo ieškoti miške pasiklydusio žmogaus. [...] Roksis vilki juodą policijos liemenę ir yra su oranžiniu antkakliu“, – savo „Facebook“ paskyroje rašė Panevėžio apskrities policija.

Dingo Panevėžio apskrities policijos šuo Roksis

Pareigūnai informavo, kad, pamačius šunį, nereikėtų išsigąsti. Taip pat visų, turinčių informacijos apie Roksio buvimo vietą, prašė paskambinti Skubios pagalbos telefono nr. 112. Roksį, pasak policijos atstovų, buvo galima sutikti Panevėžio r., Ramygalos sen., netoli Daniūnų k.

Trečiadienio pavakarę Panevėžio policijos pareigūnai soc. tinkluose pasidalino džiugia žinia, kad Roksis rastas gyvas ir sveikas: „Nuoširdžiai dėkojame kiekvienam, padėjusiam ir nukreipusiam mus teisinga linkme. <...> Roksis...per pievas, per laukus atšuoliavo pas savo šeimininką.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)