„Jis išgirsta už kelių namų esančioje stotelėje sustojantį autobusą ir nuskuba prie jo. Kiekvieną dieną“, – teigė mergaitės mama Holley Burns.

2017 m. vasario mėnesį Frog'as prisijungė prie Burns šeimos Atlantoje, Teksase. Visi iškart pastebėjo, kad jis - kitoks nei visi. Pavyzdžiui, plunksnos augo net jo kojų apačioje, negana to, paukštis keistai judėjo. Kadangi jo eisena labiau priminė šokinėjimą, jis buvo pavadintas Frog'u (frog angl. – varlė).

Kur kas neįprastesnė paukščio savybė visgi buvo tai, kad šis mieliau laiką leido ne su kitais paukščiais, bet su žmonėmis, o ypač su Savannah. Mergaitė viską mėgo daryti su Frog'u ir laikui bėgant jų ryšys stiprėjo.

„Jie mėgsta būti kartu. Ji vežiojasi jį vežimėlyje. Kad ir kur mergaitė eitų, gaidys seka iš paskos. Jie miega netoli vienas kito. Jie net kartu sėdi žiūrėdami televizorių“, – pasakojo Savannah mama.

Vis dėlto, ji teigia nesistebinti šiuo užsimezgusiu ryšiu – moteris pastebėjo, kad mergaitė nuo mažens yra tarytum gyvūnų užkalbėtoja ir su jais susidraugaujant jai nekyla jokių bėdų.

Gaidys puikiai sutaria ne tik su mergaite, bet ir su šunimi Casper'u, kurį praėjusiais metais priglaudė šeima. Šis labai bijo griaustinio – tarsi tai suprasdamas, gaidys mėgsta prisiglausti prie išsigandusio gyvūno, kad jam būtų ramiau.

Daugiau rasite čia.