Scenoje kartu dainuos darni koncertinė šeima, Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro solistai – Kristina Zmailaitė ir Edmundas Seilius - scenoje kartu dainuojantys apie tikrąją meilę...

Antras nepakartojamas duetas, tai Vaida Genytė ir Vaidas Vyšniauskas. Abiems solistams Lietuvos muzikos padangė lėmė svaigų karjeros skrydį. Vaida- kadaise sužavėjusi visą Lietuvą „Dainų dainelėje“, jau kelerius metus klausytojus ir muzikos vertintojus stebina atlikimo artistiškumu, profesionalumu ir kūrybiniu įvairiapusiškumu.

Vaidas Vyšniauskas, užsieny žinomas Kristian Benedikt vardu, tarptautinį pripažinimą turintis vienas ryškiausių Lietuvos tenorų. 2011 metų - LTV projekto „Triumfo arka" nugalėtojas.

Talentingi atlikėjai koncerte dainuos ir solo kūrinius, ir gražiausius pasaulio duetus, vertus geriausių scenų.

Koncerte skambės dainos, kurios, girdimos daugelyje renginių ir televizijos projektų, jau užkariavo mūsų šalies klausytojų širdis. Klausytojai gėrėsis visame pasaulyje populiariais G.M.Ferilli, N.Brodsky, A.Newley, J.Rodrigo, R.Musumarra, A.L.Weber, M.Shuman, B.Graham, P.Luciani, L.Prima ir kt. kūriniais.

Koncerto metu gros daugelio švenčių geros nuotaikos garantas, daugkartinis tarptautinių konkursų bei festivalių laureatas ir prizininkas - Valstybinis pučiamųjų instrumentų orkestras „Trimitas“ , diriguos maestro Ugnius Vaiginis (orkestro vadovas Romualdas Barvainis, meno vadovas prof. Algirdas Budrys).

Orkestras taip pat pateiks ne vieną siurprizą – kolektyvas subtiliai akompanuos vakaro žvaigždėms bei pristatys ir savo vokalinius sugebėjimus. Pasidžiaukite muzikiniais vakarais, tegul jie suteiks Jums ryžto tariant tą stebuklingą žodį „myliu“.

Koncertai įvyks:

Gegužės 26 d., šeštadienį, 20.00 val. Vilniaus paveikslų galerijos kieme (Didžioji g.4, Vilnius).

Birželio 29 d., penktadienį, 19.00 val. Palangos vasaros estrados salėje (Vytauto g. 43, Palanga).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją