„Mano siekis ir tikslas dirbant šiose pareigose yra padaryti tai, kad Klaipėdos koncertų salė būtų žinoma visoje Lietuvoje. Įstaiga turi būti matoma dar labiau, kad apie ją kalbėtų, kad į ją važiuotų ne tik vietos žmonės. Reikia didinti įstaigos ir meninių programų populiarumą, žinomumą, tad aš to ir sieksiu“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas naujasis įstaigos vadovas.

T. Grabys – žmogiškųjų išteklių valdymo specialistas, komunikacijos ekspertas, renginių vedėjas ir organizatorius, radijo ir televizijos projektų prodiuseris, gerai žinomas žiniasklaidos srityje, dešimt metų dirbo didžiausiose šalies visuomenės informavimo priemonėse. Baigė viešojo administravimo magistro studijas Mykolo Romerio universitete, skaitmeninės komunikacijos kursą reklamos mokykloje „The Atomic Garden“. T. Grabys prisidėjo rengiant Tarptautinį menų festivalį „Ruduo Gargžduose“, „Pavasario gaida“, kitus įvairaus žanro ir masto kultūrinius renginius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją