Penketuką pradeda „Lietuvos ryto“ puolėjas Rokas Giedraitis, kuris po Nicolo Laprovittolos perdavimo ataką baigė dėjimu ir pakėlė „Siemens“ arenoje susirinkusius sirgalius iš savo vietų.

Ketvirtoje vietoje „Neptūno“ legionierių ataka. Po sėkmingo darbo gynyboje Travisas Baderis ir Jerai Grantas ataką baigė „alley oop“ stiliumi.

Antanas Kavaliauskas efektingu bloku sustabdė Sim-Sander Venės sumanymą antpuolį pabaigti galingu dėjimu. Šis epizodas rinkinyje užėmė trečią vietą.

Komandinio žaidimo pavyzdį demonstruoja ir „Vytauto“ ekipa. Į greitą ataką nubėgęs Gytis Sirutavičius atliko juvelyrinį perdavimą ir Laimonui Kisieliui taškus beliko pelnyti gražiu dėjimu.

Gražiausias praėjusios savaitės momentas priklauso „Dzūkijos“ ekipai. Osvaldas Mačernis su sprogstama jėga įsiveržė į baudos aikštelę, nepabūgo aukštaūgio Mindaugo Kupšo ir krepšį sudrebino itin galingu dėjimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)