Trečiadienį „Lietuvos ryto“ krepšininkai nesugebėjo išsivežti pergalės iš Prienų ir pralaimėjo „Vytauto“ krepšininkams.

Sirgaliai mano, kad komanda visai nesistengė ir nenorėjo laimėtų rungtynių.

Vis dėlto, praėjus kėliniui, sirgaliai grįžo į tribūną.

Į Kauną atvykę „Lietuvos ryto“ sirgaliai sukėlė papildomų rūpesčių ir viešąją tvarką užtikrinantiems pareigūnams.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad sekmadienį apie 15:30 val. iš Vilniaus atvykę krepšinio aistruoliai kėlė sumaištį Birštono gatvėje, kur buvo sustojęs iš sostinės atvykęs autobusas. „Lietuvos ryto“ fanai ant važiuojamosios dalies pradėjo sprogdinti petardas, tikriausiai taip pranešdami, kad jie jau atvyko į Kauną.

Kaip pasakojo įvykio liudininkai, apie 30-40 sirgalių atributika pasipuošusių sirgalių pradėjo mėtyti dūminius deglus į automobilius ir praeivius, o įsikišus pareigūnams, su jais susistumdė.

Policijos budėtojas portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad kol kas Kaune nėra sulaikytas nei vienas krepšinio aistruolis.

„Žalgirio“ arenoje rungtynes stebi apie 100 Vilniaus „Lietuvos ryto“ ULTRAS sirgalių, kurie yra prižiūrimi gausių apsaugininkų ir policijos pajėgų.

Daugiau skaitykite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)