Lietuvos čempionai vietą Eurolygos atkrintamosiose varžybose užsitikrino prieš savaitę, bet į ją rimtai taikėsi nuo pat reguliaraus sezono vidurio.

Stebint, kaip „Žalgiris“ žingsnis po žingsnio artėja link sensacingo pasiekimo, ne vieną Kaune pagavo įkvėpimas.

Renginių vedėjai Vytautas Mikaitis ir Karolis Tiškevičius perdainavo Kosto Smorigino dainą „Užtrauktukas“, pakeitę pastarosios raktinį žodį „aštuntuku“.

Po rungtynių su CSKA apie šią muzikinę naujieną, pristatytą prieš pat Velykas, paklaustas buvo ir pagrindinis baladės herojus Šarūnas Jasikevičius.

Atsakydamas treneris parodė dainoje minimus „išbalusius Šarūno dantukus“.

„Jie man tą dainą atsiuntė prieš mėnesį ir siūlė sudalyvauti filmuojant klipą. Kaip patys matėte, atsisakiau“, – šypsojosi „Žalgirio“ strategas.

Dainos turinį krepšinio specialistas komentavo panašiai kaip dažnu atveju savo komandos žaidimą – buvo kritiškas ir rado prie ko prikibti.

„Reikėjo sugalvoti pora posmų daugiau, nes dabar labai kartojasi. Tokie talentingi du dainų autoriai, galėjo porą posmelių pridėti. Bet va, jau kuria dainas – agentūra eina į priekį beprotišku greičiu“, – juokėsi Š. Jasikevičius.

Penktadienio vakarą linksmas buvo ir treneris, ir visa „Žalgirio“ arena.

Rekordinio dydžio publika – 15 525 žiūrovų – išvydo kauniečių pergalę prieš CSKA 85:73.

Iki Eurolygos reguliaraus sezono pabaigos liko vienas turas, o tuomet „Žalgiris“, dainuojamosios poezijos entuziastų žodžiais, pamėgins „po 20 metų tylos Europai įkąsti dantukais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)