Visgi galimybe paskutinį kartą su K. Bryantu palakstyti vienoje aikštelėje negalėjo pasinaudoti „Raptors“ lietuvis Jonas Valančiūnas. Priežastis labai paprasta – pats K. Bryantas lietuviui praėjusį mėnesį sulaužė pirštą.

Tai įvyko Los Andžele, kuomet „Lakers“ susitiko su „Raptors“. J. Valančiūnas susidūrė su K. Bryantu ir nebaigė rungtynių, o kaip vėliau parodė atlikti tyrimai, jam lūžo kairės rankos bevardis pirštas.

Tačiau pats J. Valančiūnas dėl to ant K. Bryanto nepyksta. Veikiausiai dar ir dėl to, kad šis jam prieš praėjusios nakties rungtynes Toronte pasirašė ant įtvaro.

„Deja, šiandien neturėjau galimybės žaisti prieš K. Bryantą. Dėl jo paties“, – rašė J. Valančiūnas savo „Facebook“ paskyroje.

„Atsiprašau už sulaužytą pirštą, brolau. Išlik stiprus!“, – tokie K. Bryanto žodžiai puošė uteniškio kairės rankos įtvarą.

K. Bryantas paskutiniame mače „Air Canada Centre“ arenoje iš viso pelnė 21 tašką, atkovojo 8 kamuolius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus, tačiau jo „Lakers“ pralaimėjo 93:102.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)