Po lietuvių pamokos amerikiečiai nesirengė juokauti.

Intriga rungtynėse laikėsi nebent pirmo kėlinio pirmoje pusėje, kuomet komandas skyrė 2 taškai (10:8).

JAV dar pirmame kėlinyje sugebėjo susikrauti dviženklę persvarą (24:14).

Antrame kėlinyje Steve'o Kerro auklėtiniai sparčiai krovėsi persvarą ir toliau dvikova priminė parodomąsias rungtynes, kuriose netrūko laisvės puolime ir efektingų momentų.

Po dviejų kėlinių komandas skyrė jau 22 taškai (46:24), trečiame ketvirtyje Gianmarco Pozzecco auklėtiniai nerodė jokių atsigavimo ženklų – prieš lemiamą ketvirtį 83:44.


JAV šventė lengvą pergalę 100:63.

JAV: Mikalas Bridgesas 24, Tyrese Haliburtonas 18, Austinas Reavesas 12, Jalenas Brunsonas 9, Paolo Banchero ir Brandonas Ingramas po 8, Bobby Portis 7, Joshas Hartas 5 taškai.

Italija: Simone Fontecchio 18, Stefano Tonut 11, Marco Spissu 8 taškai.

Statistika

JAV krepšininkai paskutinėse J grupės rungtynėse 104:110 pralaimėjo Lietuvai ir iš antros pozicijos žengė į atkrintamąsias. Italija pirmame etape nusileido 82:87 nusileido Dominikai, antrame etape pasiekė dvi pergales įskaitant ir pergalę prieš serbus. Tai lėmė, jog I grupėje Gianmarco Pozzecco auklėtiniai užėmė 1-ą vietą.

Šios poros laimėtojai pusfinalyje penktadienį susitiks su Vokietijos ir Latvijos poros nugalėtojais.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją