Šį sezoną dar nė vienų rungtynių nesužaidęs Z. Williamsonas – tarp žemės ir dangaus.

Dėl sunkiai gyjančios pėdo traumos puolėjui gali tekti vėl gultis ant operacinio stalo, tad kol kas „Pelicans“ ir toliau ant savo pečių neš trys lyderiai – Brandonas Ingramas (vid. 22,1 taško), Jonas Valančiūnas (vid.18 taškų ir 11,5 atk.k.) bei naujokas CJ Mccollumas (vid. 21,5 taško).

Kada fenomenaliu talentu išsiskyręs 21-erių metų Z. Williamsonas galės žaisti krepšinį, visiškai neaišku.

„Pelicans“ žvaigždė nesigrumia aikštėje, tačiau tai nereiškia, kad negali dalyvauti komandos gyvenime. Bent tuo yra įsitikinęs buvęs NBA žaidėjas J.J. Redickas. Jis ESPN laidoje kritikavo jaunąjį krepšininką, kad šis atsiribojęs nuo komandos.

Viskas prasidėjo nuo to, kad vienas geriausių NBA žaidėjų CJ McCollumas vasario 8-ą dieną mainais iš Portlando persikėlė į Naująjį Orleaną, tačiau taip ir nesulaukė nei susitikimo su Z. Williamsonu, nei pastarojo sveikinimo žinutės.

„Tai rodo visišką komandos, klubo ir miesto ignoravimą, – Z. Williamsono elgesį komentavo 2019-2021 metais „Pelicans“ marškinėlius vilkėjęs J.J. Redickas. – Galiu suprasti, kad 2019 metų pirmasis naujokų biržos šaukimas yra traumuotas, tačiau į komandą atvyko vienas iš 50 geriausių lygos žaidėjų. Žaidėjas, su kuriuo Zionas turėtų sudaryti tandemą. Susiimk žmogau ir pasakyk jam „sveikas“.

Karjerą pernai baigęs J.J. Redickas teigė nesistebintis tokiu Z. Williamsono elgesiu, nes „taip keistai“ puolėjas elgėsi ir anksčiau.

„Pelicans“ su 23 pergalėmis ir 36 pralaimėjimais rikiuojasi Vakarų konferencijos 12-oje vietoje ir kovoja dėl pozicijos taip vadinamose „įkrintamosiose“ varžybose (7-10 vietos). 11-oje vietoje yra San Antonijaus „Spurs“ (23-36), o Naujojo Orleano ekipai ant kulnų lipa Domanto Sabonio atstovaujama Sakramento „Kings“ (22-38).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)